Search

Tulisan Muadz

Apa yang ditulis Muadz, akan menjadi tulisan Muadz

Jalan-jalan Kota Bharu

19 Mei 2017 – Hentian Kajang

Aku menaiki bas di Platform 12. Eh bas parkir luar je tak masuk platform pun di Hentian Kajang ni. Continue reading “Jalan-jalan Kota Bharu”

Pendidikan Seks

Zina? Rogol? Perkosa? Cabul? Menodai? Gangguan Seksual? Liwat? Continue reading “Pendidikan Seks”

Melancap

Melancap didefinasikan sebagai zina tangan manakala merancap lebih umum: memuaskan nafsu syahwat dengan cara tidak wajar. Cara tak wajar tu maknanya bukan melalui persetubuhanlah. Juga dikenali sebagai masturbasi dan onani. Lelaki mahupun perempuan kedua-duanya boleh melancap. Continue reading “Melancap”

Jalan-jalan Melaka

30 April 2017 – Kali ni ke Melaka pula ditemani seorang kawan yang dipanggil ‘siak’. Memandangkan blog aku ni aku ingat nak kekal anonimiti, maka aku tak muat naik gambar muka aku mahupun travel mate aku. Continue reading “Jalan-jalan Melaka”

Bukit Tabur (Timur)

Bukit Tabur terletak berhampiran Taman Melawati KL. Disebabkan denai mendaki Bukit Tabur (Barat) ditutup, maka saya naik melalui timur. Ada 2 jalan untuk naik; jalan pertama lalu ikut tepi paip besar, jalan ni bahaya sikit sebab laluan dia sempit, kalau jatuh masuk gaung. Jalan kedua melalui perumahan banglo Bukit Melawati, yang ni tak lalu gaung. Continue reading “Bukit Tabur (Timur)”

Bukit Jugra

Bukit Jugra terletak di Banting, Selangor. Daripada Kolej Matrikulasi Selangor tu terus je lepas tu belok kiri di T-junction sampai tempat parker, letak kereta di situ. Continue reading “Bukit Jugra”

Bukit Melati

6 April 2017 – Bukit Melati terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Pintu masuk ke denai terletak di tepi belakang tokong. Continue reading “Bukit Melati”

Jalan-Jalan Perlis

30/3/2017

6.00pagi – Usai solat subuh di stesen KTM UKM, aku menunggu komuter ke KL Sentral.

6.18pagi – Komuter tiba di Stesen UKM.

6.58pagi – Aku tiba di KL Sentral. Melakukan pertukaran ke ETS.

7.05pagi – Bertolak ke utara.

12.35tengah hari – Tiba di Padang Besar. Continue reading “Jalan-Jalan Perlis”

Kuliah Maghrib #1

Tarikh: 28 Mac 2017/1 Rejab 1438

Lokasi: SAK, S4, BBB, SDE

Penceramah: Ust Mahadir Md Nor

Intro

Tiada hadis sahih berkenaan amalan khusus yang disandarkan kepada bulan Rejab. Continue reading “Kuliah Maghrib #1”

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑